Met meer dan 20 jaar ervaring is SEObureau de perfecte partner voor uw Internet Marketing. Hier stellen wij een website voor gerelateerd aan led verlichting, installatie en onderhoud. De partners die we hier voorstellen zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de levering van de nieuwste LED-verlichtingstechnologie die een combinatie is van designesthetiek en state-of-the-art innovatie.

Hun brede portfolio van producten varieert van kastverlichting, sensoren en dimmers, drivers en regelsystemen tot een uitgebreide selectie van LED-tapes en -profielen. De tapes en profielen kunnen op uw exacte maat worden gemaakt, waardoor u een plug-and-play item krijgt en zo tijd en verspilling bespaart. De productportfolio biedt een uitgebreide oplossing die geschikt is voor de huishoudelijke, retail- en commerciële sector.

Hun service omvat ook de mogelijkheid om een offerte te maken voor uw verlichtingsplannen.

LED-veiligheidsverlichting

LED Verlichting upgrade service. Als u denkt aan het maken van enkele verbeteringen aan uw huis, waarom dan niet ook uw verlichting upgraden.

LED-verlichting is nu een geweldig energiezuinig alternatief voor gloeilampen, halogeenlampen en zelfs compacte fluorescentielampen, waardoor u dezelfde lichtopbrengst heeft bij slechts ongeveer 7 – 10 Watt per licht.

Denk aan de besparing die u op lange termijn op uw energierekening zult realiseren!

LED-Downlights

Als u denkt aan het monteren van spotjes raden wij u aan om Aurora M10 Fire Rated Downlights te monteren.

Deze armaturen zijn robuust, eenvoudig te installeren, akoestisch beoordeeld en hebben een gemonteerde afdekkap waardoor de downlights indien nodig kunnen worden afgedekt met isolatiemateriaal.

De LED-lampen zijn geschikt om te dimmen, zijn verkrijgbaar in koel of warm wit en hebben een levensduur van 30.000 uur. Perfect voor een nieuwe keuken, badkamer of hal.

Bel ons om uw verlichtingseisen te bespreken.

LED Veiligheidsverlichting

Als u behoefte heeft aan Security Lighting hebben wij de perfecte energiezuinige oplossing voor u;
We monteren al enige tijd LED-schijnwerpers en deze blijken een beter alternatief te zijn voor de kortstondige halogeenlampen.

Met een veel lager energieverbruik en geen onderhoud is LED-schijnwerperverlichting de juiste oplossing.

Waarom belt u ons niet even op en wij kunnen u adviseren over de beste verlichting die aan uw wensen voldoet.