Ben jij een nieuw lichtplan aan het maken voor je woning of voor in de tuin? Dan is het verstandig om niet alleen te kijken naar de plekken van de armaturen, maar is het ook verstandig om te kijken naar de belasting voor je portemonnee en het milieu. Want wist jij dat je met het vervangen van de klassieke halogeen verlichting voor led tl armaturen maar liefst 40% stroom bespaart? Dat is een flink stuk op je energierekening en je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Bovendien kan je met de led tl armatuur de perfecte sfeer creëren omdat je het licht kan dimmen maar ook kan versterken. Hierdoor kan je altijd doen wat jij wilt. Of je nu een boek wilt lezen of juist een gezellige sfeer wilt creëren; met de led tl armatuur heb je alle mogelijkheden.

Geniet van duurzame energie en de perfecte sfeer van de verlichting

De led tl armatuur is duurzaam, gaat lang mee en je bespaart ook nog eens op je energierekening. Dat is natuurlijk perfect, want je bent minder geld kwijt aan je energieleverancier, maar je bespaart ook nog eens op kosten van onderhoud en het vervangen van oude armaturen. Bovendien is LED heel veilig, want de led tl armatuur geeft geen warmte af. Hierdoor is er geen brandgevaar wat de led tl armatuur ook geschikt maakt voor gebruik in de tuin, in de garage of in de slaapkamer. De LED tl armaturen zijn dan ook geschikt voor vele doeleinden. Door de juiste kleur en de intensiteit van de verlichting te kiezen kan je vele kanten op. Kies voor wit of blauw licht om natuurlijk daglicht na te bootsen en kies voor geel licht om sfeer te creëren. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de plekken en de ruimten waar je de led tl armatuur gaat plaatsen.

Vervang je oud tl door LED tl

Met het vervangen van de klassieke tl verlichting voor de led tl armatuur weet je zeker dat je veel geld bespaart op je energierekening, dat je gebruik maakt van duurzame energie en dat je ook nog een kosten bespaart omdat je de armaturen niet zo vaak hoeft te vervangen. De armaturen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waardoor ze voor ieder doeleinde geschikt zijn. Of je ze nu wilt gebruiken in de garage, om te klussen of dat je ze wilt gebruiken in de loungehoek van de tuin; echt alles is mogelijk. Speel met de kleuren van het licht en de lichtintensiteiten om jouw unieke sfeer te creëren en laat andere mensen zich perfect thuis voelen. Doe waar jij je goed bij voelt en kies jouw eigen lichtintensiteit. Met een kleine verandering bespaar je bovendien veel geld op je energierekening en draag je bij aan een gezond en duurzaam milieu. Vervang daarom alle oude armaturen voor LED tl armaturen om jouw perfecte verlichting in de ruimte te creëren. Led verlichting is geschikt voor iedere ruimte; van garagebox tot slaapkamer en van woonkamer tot tuinverlichting.