Technologie binnen handbereik. Met de nieuwste technologie binnen handbereik kan uw huis een echte Smarthome worden. We kunnen uw volledige thuissystemen integreren in een tablet, zodat u het volgende kunt controleren

Verwarming
Lichten
Televisie
Muziek
Indringer alarm
CCTV
Met lichtregeling kunt u met een druk op de knop of met een vingerbeweging op een tablet of smartphone het gevoel en de uitstraling van elke kamer veranderen.

 

Slimme woning in Chesham, Amersham, Beaconsfield en omgeving. Slimme verwarmingsregelingen kunnen het energieverbruik van uw woning verbeteren. U kunt uw verwarming of warm water regelen via een app waarmee u de temperatuur kunt controleren, uw verwarming kunt in-/uitschakelen of zelfs kunt instellen dat u de verwarming zelf inschakelt als u thuiskomt.  Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.  Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging en kies voor slimmer alarmsystemen.

Geluid

Geluidssystemen voor één of meerdere kamers met vrijstaande, wand- of plafondluidsprekers of zelfs met pleisterwerk over luidsprekers die kunnen worden geschilderd of behangen, zodat ze volledig verloren gaan zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. Met deze systemen kunt u muziek streamen van een van de belangrijkste streaming-diensten internetradio of elke muziek van uw eigen apparaat.

TV-distributie 4K, HD, 3D of gewoon een extra tv-punt, wat u ook nodig heeft, wij kunnen er voor zorgen.

Bioscoopzalen de beste manier om films te bekijken is op het grote scherm, of het nu gaat om een grote wandtelevisie of een 4K-projector met een volledig surround-geluidssysteem elke kamer is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en budget.

SLIMME HUISBEDIENINGSOPSTELLING EN INSTALLATIE IN CHESHAM, AMERSHAM, BAKENVELD EN OMLIGGENDE GEBIEDEN
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE.

Alle slimme woonoplossingen die u nodig heeft in Amerhsam, Chesham, Beaconsfield en omstreken…

Goed verlicht

Stel je voor dat je aan het eind van een lange werkdag je huis binnenloopt om te zien dat het al goed verlicht is. Wij weten dat uw huis uw kasteel is – de toekomst van slimme huisbesturing is hier om uw ruimte comfortabeler, intuïtiever en ontspannender te maken dan ooit tevoren.

Temperatuur
Stel een perfecte temperatuur in voordat u thuiskomt van uw werk.

Muziekbediening
Vol met de klanken van je favoriete muziek.

Raamgordijnen
Deze kunnen worden bediend via uw smartphone of tablet

Aanpasbaar
Met onze volledig aanpasbare smart home controls kunt u uw verlichting, beveiligingsinstellingen, muziekbediening, huishoudtemperatuur en uw zonwering aanpassen, allemaal door eenvoudigweg toegang te krijgen tot een gebruiksvriendelijke app op uw smart phone of tablet.

Slimme huisbesturing op maat
Uw huis is onze grootste zorg – neem vandaag nog contact op met ons vakkundige team voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zullen samen met u de perfecte, op maat gemaakte, slimme woninginrichting ontwerpen voor de behoeften van uw gezin, en dat alles binnen een prijsklasse die binnen uw budget past. Kijk hier voor meer