Lighting Design Amsterdam is een adviesbureau voor lichtontwerp op maat met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 600 afgeronde projecten wereldwijd. We integreren altijd de nieuwste technologieën in onze ontwerpen en ons multidisciplinaire team is in staat om zich aan te passen aan projecten van elke omvang en complexiteit.

Ons Lighting Design team neemt alles over, van idee- en conceptontwikkeling tot realisatie. Wij geloven in tradities en verwerken deze in onze innovaties. Al onze projecten bevatten een uniek artistiek beeld en functionele oplossingen.

Lighting Design Amsterdam is een op maat gemaakt lichtontwerpbureau in Londen met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 600 afgeronde projecten wereldwijd. We integreren altijd de nieuwste technologieën in onze lichtontwerpen en ons multidisciplinaire team is in staat om zich aan te passen aan projecten van elke omvang en complexiteit. Ons team neemt alles over, van idee- en conceptontwikkeling tot realisatie.

Lighting Design Amsterdam is een op maat gemaakt lichtontwerpadvies. Na meer dan 600 projecten wereldwijd in de afgelopen 35 jaar zijn we altijd op de hoogte van de trends door de nieuwste technologieën in onze ontwerpen te verwerken. Bij Lighting Design Amsterdam is ons multidisciplinaire team in staat om zich aan te passen aan projecten van elke omvang en complexiteit – en biedt het een scala aan diensten aan, waaronder lichtontwerp, levering, lichtsturing, projectmanagement, programmering, inbedrijfstelling en onderhoud.

Onze aandacht voor details maakt ons aantrekkelijk. Aan elke opdracht wordt een persoonlijke projectontwerper toegewezen, of het nu gaat om een privéwoning, vastgoedontwikkeling, kunstgalerie, museum, landschap of commerciële onderneming.

Lighting Design Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk armaturen die onze klanten een uniek en onderscheidend element bieden. Wij ontwerpen verlichtingsschema’s voor diverse sectoren, waaronder horeca, woningbouw, retail, tentoonstellingen en de zakelijke markt.

Met licht als ontwerpmateriaal werken we nauw samen met architecten en interieurarchitecten voor al onze ontwerpen, waarbij we de details op maat maken. Onze lichtontwerpportefeuille bestaat uit projecten met elke omvang en schaal – die elk een unieke ontwerpbenadering vereisen. We werken nauw samen met de klant en het ontwerpteam om ontwerpen op maat te maken die een evenwicht bieden tussen esthetiek, functie, onderhoud en kosten.

Ons zusterbedrijf – Lighting Webdesign  werkt aan de verbeelding van onze klant en creëert aantrekkelijke websites op maat.